Measure out the required amount of food. Thaw the salmon steak on the bottom shelf of the refrigerator, wash under running water, and dry on paper towels. Wash, dry, and cut vegetables for serving. Prepare food foil and a baking sheet. Turn the oven on 180 degrees.
Отмерьте необходимое количество продуктов. Стейк из семги разморозьте на нижней полке холодильника, вымойте под проточной водой, обсушите на бумажных полотенцах. Овощи для подачи вымойте, обсушите, нарежьте. Приготовьте пищевую фольгу и противень. Включите духовку на 180 градусов.
Prepare the salmon for baking. Rub each piece of fish thoroughly with salt and Provençal herbs. Place two lemon wedges on each steak.
Подготовьте семгу к запеканию. Каждый кусочек рыбы тщательно натрите солью и прованскими травами. На каждый стейк выложите по две дольки лимона.
Bake the steaks in the oven. Wrap each steak in food foil, you can make two layers. Place on a baking sheet and bake for 15-20 minutes.
Запеките стейки в духовке. Заверните каждый стейк в пищевую фольгу, можно сделать два слоя. Положите на противень и отправьте запекаться на 15-20 минут.
Remove the salmon steaks from the foil, place on serving plates, and distribute chopped fresh vegetables nearby.
Стейки из семги освободите от фольги, выложите на порционные тарелки, рядом распределите нарезку из свежих овощей.