Thaw the salmon steaks on the bottom shelf of the refrigerator, wash under running water, and dry on paper towels. Wash the potatoes, peel them, cut them into cubes. Wash, dry, and finely chop fresh herbs for serving. Prepare food foil and a slow cooker.
Стейки семги разморозьте на нижней полке холодильника, вымойте под проточной водой, обсушите на бумажных полотенцах. Картофель вымойте, почистите, нарежьте кубиками. Свежую зелень для подачи вымойте, обсушите, мелко нарежьте. Приготовьте пищевую фольгу и мультиварку.
Prepare the steaks. Rub a mixture of salt, pepper and fish spices into the surface of the salmon. Squeeze the juice from half a lemon and pour it over the pieces. Wrap each steak tightly with food foil.
Подготовьте стейки. В поверхность семги вотрите смесь из соли, перца и специй для рыбы. Выжмите сок из половинки лимона, полейте им кусочки. Каждый стейк плотно оберните пищевой фольгой.
Send the food to be prepared. Place potato cubes in the multicooker bowl, cover with water and add a little salt. The liquid should lightly cover the vegetables. Place the steamer on top and place the fish steaks. Close the lid of the device, set the “Steam” mode and the timer for 35 minutes.
Отправьте продукты готовиться. В чашу мультиварки положите кубики картошки, залейте водой, немного посолите. Жидкость должна слегка покрывать овощи. Сверху поставьте приспособление для приготовления на пару, выложите рыбные стейки. Закройте крышку прибора, установите режим “Варка на пару” и таймер на 35 минут.
Remove the salmon steaks from the foil, place on serving plates, and place the boiled potatoes next to them. Sprinkle with chopped herbs.
Стейки из семги извлеките из фольги, выложите на порционные тарелки, рядом разложите отварной картофель. Присыпьте измельченной зеленью.