Thaw salmon steaks in the refrigerator for 2 hours. Wash and dry the dill. Prepare the grill pan.
Стейки из лосося предварительно разморозьте в холодильнике в течение 2 часов. Укроп помойте и обсушите. Подготовьте сковороду-гриль.
Marinate the fish. Mix vegetable oil, lemon juice, salt and fish seasoning. Rub the fish with this mixture and leave to marinate for 30 minutes.
Замаринуйте рыбу. Смешайте растительное масло, лимонный сок, соль и приправу для рыбы. Натрите этой смесью рыбу и оставьте на 30 минут мариноваться.
Grill the salmon steaks. Heat a grill pan and sear the salmon steaks for 4 minutes on each side.
Обжарьте стейки из лосося. Разогрейте сковороду-гриль и обжарьте стейки из лосося по 4 минуты с каждой стороны.
Prepare the sauce. Heat the cream in a saucepan without bringing to a boil. In another pan, fry the flour for 30 seconds. Add hot cream to the flour, stirring constantly with a whisk. Finely chop the dill, leaving one sprig for decoration, and add to the sauce. Simmer the sauce for 10 minutes.
Приготовьте соус. Сливки подогрейте в сотейнике, не доводя до кипения. На другой сковороде обжарьте муку в течение 30 секунд. К муке, постоянно помешивая венчиком, добавьте горячие сливки. Укроп мелко покрошите, оставив одну веточку для украшения, добавьте к соусу. Тушите соус 10 минут.
Serve the salmon steak with the cream sauce and garnish with a sprig of dill.
Подавайте стейк из лосося, полив сливочным соусом и украсив веточкой укропа.