Thaw the meat in the refrigerator for 3 hours, wash and dry. Prepare a grill pan and foil.
Мясо разморозьте в холодильнике в течение 3 часов, помойте и обсушите. Подготовьте сковороду-гриль и фольгу.
Marinate the meat. Rub the steaks with salt and pepper and pour in sunflower oil. Leave at room temperature for 40 minutes.
Замаринуйте мясо. Стейки натрите солью, перцем, полейте подсолнечным маслом. Оставьте при комнатной температуре на 40 минут.
Fry the meat. Place butter and a sprig of rosemary on a well-heated grill pan; after 1 minute, fry each steak for 5 minutes on each side.
Обжарьте мясо. На хорошо разогретую сковороду-гриль положите сливочное масло и веточку розмарина, через 1 минуту обжарьте каждый стейк по 5 минут с каждой стороны.
Bring the steak to readiness. Wrap the fried steak in foil and leave to rest for 5 minutes. The result will be a medium degree of roasting, that is, medium.
Доведите стейк до готовности. Заверните обжаренный стейк в фольгу и оставьте "отдохнуть" на 5 минут. Получится степень прожарки medium, то есть средняя.
Serve the marbled beef shoulder steak garnished with a sprig of rosemary.
Подавайте стейк из лопатки мраморной говядины, украсив его веточкой розмарина.