Clean the turkey fillet from excess veins and skin, and divide it into steaks. Prepare a heavy-bottomed frying pan and serving dish.
Очистите филе индейки от лишних жилок и кожицы, разделите его на стейки. Подготовьте сковороду с толстым дном и блюдо для подачи.
Prepare the turkey. Mix curry, paprika, pepper and salt in a bowl. Then rub the mixture over the breast steaks until the meat is completely coated. Leave the fillet for 15-20 minutes to soak in the spices.
Подготовьте индейку. Смешайте в миске карри, паприку, перец и соль. Затем натрите стейки из грудки получившейся смесью так, чтобы она покрыла мясо полностью. Оставьте филе на 15-20 минут, чтобы оно пропиталось пряностями.
Grill the turkey breast steak. Heat a frying pan, pour olive oil into it and immediately add melted oil. Place the turkey fillet in a heated frying pan and leave to fry for 5-7 minutes, then turn the meat over. Repeat steps 2-3 times. After this, reduce the heat and cover the pan with a lid. Simmer the steak for another 5 minutes to make it more tender.
Обжарьте стейк из грудки индейки. Сковороду нагрейте, влейте в нее оливковое масло и сразу выложите топленое. Положите филе индейки на разогретую сковороду и оставьте жариться на 5-7 минут, после чего переверните мясо. Повторите действия 2-3 раза. После этого убавьте огонь и накройте сковороду крышкой. Томите стейк еще 5 минут, чтобы он стал нежнее.
Serve the finished turkey steak to the table along with a side dish - vegetables or potatoes. If desired, you can add sauce to it.
Готовый стейк из индейки подавайте к столу вместе с гарниром — овощами или картофелем. По желанию к нему можно добавить соус.