To fry beef steaks, prepare a frying pan with high sides. Wash the beef with cool water and dry with paper towels, cut into steaks 2-3 cm thick. Peel and rinse the garlic. Wash and cut the cucumbers and tomatoes into slices, rinse the green onions.
Для обжаривания стейков из говядины подготовьте сковороду с высокими бортиками. Говядину вымойте прохладной водой и обсушите бумажными полотенцами, разрежьте на стейки толщиной 2-3 см. Чеснок очистите и сполосните. Помойте и порежьте кружочками огурцы и помидоры, перья зеленого лука ополосните.
Prepare the spices. Pour vegetable oil into a frying pan, add sprigs of rosemary and mint, as well as whole garlic cloves. Place the pan on high heat and fry the spices for 3-4 minutes, then remove the rosemary and mint. Turn the garlic over to the other side.
Подготовьте специи. В сковороду налейте растительное масло, положите веточки розмарина и мяты, а также зубчики чеснока целиком. Поставьте сковороду на максимальный огонь и обжарьте специи 3-4 минуты, а затем вытащите розмарин и мяту. Чеснок переверните на другую сторону.
Fry the meat. Place the meat in a frying pan with oil and garlic, fry on one side for 2-3 minutes. Then carefully, using tongs, turn the meat over to the other side and fry for 2-3 minutes. Place the steak on a plate and place a knob of butter on top. Salt and pepper the meat. Cover the steak plate with a deep bowl and let it rest.
Пожарьте мясо. Выложите мясо на сковороду с маслом и чесноком, обжарьте с одной стороны 2-3 минуты. Затем аккуратно, с помощью щипцов, переверните мясо на другую сторону и обжарьте также 2-3 минуты. Выложите стейк на тарелку и положите сверху кусочек сливочного масла. Мясо посолите и поперчите. Накройте тарелку со стейком глубокой миской и дайте "отдохнуть".
Serve beef steaks along with chopped fresh vegetables - for example, cucumbers and tomatoes, as well as young green onions.
Говяжие стейки подавайте к столу вместе с нарезанными свежими овощами — например, огурцами и помидорами, а также с перьями молодого зеленого лука.