Measure out the required amount of products and place them conveniently on your work table. Wash the turkey meat and dry it on paper towels. Prepare a grill pan and food foil. Slice vegetables for serving.
Отмерьте необходимое количество продуктов, удобно расположите их на рабочем столе. Мясо индейки вымойте, обсушите на бумажных полотенцах. Приготовьте сковороду-гриль и пищевую фольгу. Сделайте нарезку из овощей для подачи.
Prepare the marinade. In a small bowl, add the following spices: salt, sugar, paprika, cayenne and black pepper, nutmeg and garlic powder. Pour in oil and vinegar. Mix.
Приготовьте маринад. В небольшую миску засыпьте специи по списку: соль, сахар, паприку, кайенский и черный перец, мускатный орех и чесночный порошок. Влейте масло и уксус. Смешайте.
Prepare the turkey thigh steak for roasting. Trim any torn edges or rough edges from the meat. Beat the pieces with a kitchen hammer; each piece should be 2-3 cm thick.
Подготовьте стейк из бедра индейки к жарке. С мяса срежьте рваные края и неровности. Отбейте кусочки кухонным молоточком, толщина каждого должна получиться по 2-3 см.
Marinate the turkey meat. Pour the marinade into the bowl with the steaks, stir the pieces of meat a little, and leave to marinate for 20 minutes.
Замаринуйте мясо индейки. В миску со стейками влейте маринад, немного перемешайте куски мяса, оставьте мариноваться на 20 минут.
Fry the steaks. Make cuts on the marinated steaks, place on the grill pan and fry on both sides for 7-8 minutes. Then transfer the meat to a plate and cover with foil for 5 minutes.
Пожарьте стейки. На маринованных стейках сделайте надрезы, выложите на сковороду-гриль и жарьте с обеих сторон по 7-8 минут. Затем мясо переложите на тарелку и накройте на 5 минут фольгой.
Serve turkey thigh steaks with chopped vegetables and your favorite sauce.
Стейки из бедра индейки подайте к столу с овощной нарезкой и любимым соусом.