Measure out the required amount of products and place them conveniently on your work table. Thaw the steak at room temperature, wash thoroughly under running water, and dry on paper towels. Make a vegetable salad to serve.
Отмерьте необходимое количество продуктов, удобно расположите их на рабочем столе. Стейк разморозьте при комнатной температуре, тщательно вымойте под проточной водой, обсушите на бумажных полотенцах. Сделайте для подачи овощной салат.
Prepare the shark steak. Place the steak in a deep bowl, cover with water and vinegar, leave for 1.5-2 hours. Then remove from the liquid, dry with paper towels, and remove the skin.
Подготовьте стейк из акулы. Стейк выложите в глубокую миску, залейте водой с уксусом, оставьте на 1,5-2 часа. Затем извлеките из жидкости, обсушите бумажными полотенцами, снимите шкурку.
Prepare the breading. Mix flour with salt, pepper and spices. Beat the egg.
Подготовьте панировку. Муку смешайте с солью, перцем и специями. Яйцо взбейте.
Fry the shark steaks in a frying pan. Dip a piece of fish in the egg, roll in the flour mixture, place in a frying pan heated with oil and fry on each side for 4-5 minutes.
Пожарьте стейки из акулы на сковороде. Кусочек рыбы окуните в яйцо, обваляйте в мучной смеси, выложите на разогретую с маслом сковороду и жарьте с каждой стороны по 4-5 минут.
Place the shark steak on a wide serving plate and place the vegetable salad next to it.
Стейк из акулы выложите на широкую порционную тарелку, рядом положите овощной салат.