Conveniently arrange the ingredients you need. If the steak is frozen, defrost it. Peel the onion, wash it and cut it into rings. Wash the tomato and cut into slices. Rinse the rice until the water is clear. Wash and dry the greens. Prepare the foil and turn on the oven at 180 degrees.
Удобно разложите нужные ингредиенты. Если кусок стейка замороженный, разморозьте его. Лук почистите, помойте и нарежьте кольцами. Помидор помойте и нарежьте ломтиками. Рис промойте до прозрачности воды. Зелень промойте и обсушите. Подготовьте фольгу и включите духовку на 180 градусов.
Make the brine. Boil 200 ml of water and cool. Add table salt and stir. Soak the fish in the brine for 30 minutes. After this, remove the catfish, grate with pepper and sprinkle with lemon juice.
Сделайте рассол. Прокипятите 200 мл воды и остудите. Добавьте поваренную соль и перемешайте. Выдержите рыбу в рассоле 30 минут. После этого достаньте зубатку, натрите перцем и сбрызните лимонным соком.
Boil the rice. Boil the rice in salted water for 10 minutes until half cooked. Drain the water.
Отварите рис. В подсоленной воде отварите рис 10 минут до полуготовности. Слейте воду.
Prepare the steak for grilling. Place the rice on the foil and smooth it out. Place the steak on top of the rice. Arrange the tomato and onion rings. Sprinkle with grated cheese and cover tightly with foil. Place the prepared steak in the oven for 20-25 minutes. Then open the foil and bake for a couple more minutes. Place the finished steak on a plate.
Подготовьте стейк к запеканию. На фольгу выложите рис и разровняйте. Поверх риса положите стейк. Разложите кольца помидора и лука. Посыпьте тертым сыром и плотно закройте фольгой. Подготовленный стейк отправьте в духовку на 20-25 минут. Затем раскройте фольгу и выпекайте еще пару минут. Готовый стейк выложите на тарелку.
Garnish the catfish steak with fresh herbs before serving.
Стейк зубатки украсьте свежей зеленью перед подачей на стол.