Remove the meat from the refrigerator and wait until it reaches room temperature. Then dry, cover with film and beat on both sides until the piece is about 5 mm thick, and add salt. Peel the garlic and chop finely. To serve, wash the pomegranate, cut it and remove the seeds. Wash and dry the parsley.
Мясо достаньте из холодильника и подождите, чтобы оно достигло комнатной температуры. Затем обсушите, накройте пленкой и отбейте с двух сторон до толщины куска примерно 5 мм, посолите. Чеснок очистите и мелко нарежьте. Гранат для подачи помойте, разрежьте и извлеките зерна. Петрушку помойте и просушите.
Fry the steak. Heat a frying pan and pour vegetable oil into it. Fry the garlic in oil until light golden brown. Then place the steaks in the pan and fry them on each side for 5 minutes until golden brown.
Пожарьте стейк. Разогрейте сковороду и налейте в нее растительное масло. Обжарьте в масле чеснок до легкого золотистого оттенка. Затем выложите на сковороду стейки и обжарьте их с каждой стороны по 5 минут до золотистой корочки.
Bring the steak to readiness. Remove the steaks from the heat, hold for 2-3 minutes, then pepper, salt and fry for another 1-2 minutes over low heat. Transfer steaks to a warm plate.
Доведите стейк до готовности. Снимите стейки с огня, подержите 2-3 минуты, затем поперчите, посолите и дожарьте еще 1-2 минуты на слабом огне. Переложите стейки на теплую тарелку.
Place the steak on a serving plate, garnish with a sprig of parsley and sprinkle with pomegranate seeds.
Выложите стейк на порционную тарелку, украсьте его веточкой петрушки и посыпьте зернами граната.