Rinse the cabbage and cut it into pieces along the growth of the leaves to make circles 1-1.5 cm thick. Wash the green onions and chop finely. Grease a baking sheet with vegetable oil.
Ополосните капусту и нарежьте ее на куски вдоль роста листьев, чтобы получились круги толщиной 1-1,5 см. Вымойте зеленый лук и мелко порубите. Смажьте противень растительным маслом.
Prepare the cabbage steaks. Pour soy sauce over the cabbage cuts, sprinkle with red pepper and let marinate for 10 minutes. Then pour vegetable oil over the cabbage steaks and sprinkle with breadcrumbs on both sides.
Подготовьте капустные стейки. Капустные отрезы полейте соевым соусом, посыпьте красным перцем и дайте промариноваться 10 минут. Затем полейте капустные стейки растительным маслом и посыпьте панировочными сухарями с двух сторон.
Bake the cabbage. Place the steaks on a baking sheet and place in an oven preheated to 200 degrees. Bake the steak on one side for 20 minutes and 10 minutes on the other.
Запеките капусту. Уложите стейки на противень и поставьте в разогретую до 200 градусов духовку. Запекайте стейк с одной стороны 20 минут и 10 минут — с другой.
Serve cabbage steaks with sour cream, garnishing the dish with green onions.
Подавайте стейки из капусты со сметаной, украсив блюдо зеленым луком.