Wash the peaches and remove the pits. Remove the milk from the refrigerator in advance so that it warms up to room temperature. Sift the wheat flour first to remove any lumps. Cut the butter into small pieces. Prepare a baking dish with high sides.
Персики вымойте и удалите из них косточки. Молоко заранее достаньте из холодильника, чтобы оно нагрелось до комнатной температуры. Пшеничную муку предварительно просейте, чтобы избавиться от комочков. Порежьте сливочное масло небольшими кусочками. Подготовьте форму для выпечки с высокими бортиками.
Knead the dough. Pour the flour into a deep and wide bowl, add baking powder, sugar and mix well. Pour the milk into the flour in a thin stream, stirring constantly. Knead a fairly thick and homogeneous dough without lumps.
Замесите тесто. В глубокую и широкую миску высыпьте муку, к ней добавьте разрыхлитель, сахар и хорошо перемешайте. Тонкой струйкой влейте в муку молоко, постоянно помешивая. Вымесите достаточно густое и однородное тесто без комочков.
Prepare the butter and peaches. Turn on the oven to preheat to 180 degrees. Place pieces of butter in a baking dish and place in the oven until the butter completely melts. Cut the peach halves into small slices.
Подготовьте масло и персики. Включите духовку разогреваться до 180 градусов. В форму для выпечки выложите кусочки сливочного масла и поставьте в духовку, чтобы масло полностью растаяло. Половинки персиков нарежьте небольшими дольками.
Bake the cobbler. Remove the pan with the melted butter from the oven. Immediately pour the dough into the oil without stirring. Place peach slices on top. Place the pan with the cobbler in the oven and bake for 30-35 minutes. Remove the finished cobbler from the oven and cool slightly.
Испеките коблер. Достаньте из духовки форму с растопленным маслом. Сразу влейте в масло тесто, не перемешивая. Сверху выложите персиковые дольки. Поставьте форму с коблером в духовку и выпекайте 30-35 минут. Готовый коблер достаньте из духовки и немного остудите.
Remove the peach cobbler from the pan, transfer to a plate and serve with scoops of vanilla ice cream.
Персиковый коблер извлеките из формы, переложите на тарелку и подавайте к столу вместе с шариками ванильного мороженого.