Defrost chicken wings in the refrigerator for 5 hours, wash, remove the last phalanx on the wing. Peel the garlic. Wash and dry the dill.
Куриные крылышки разморозьте в холодильнике в течение 5 часов, помойте, удалите последнюю фалангу на крыле. Чеснок почистите. Укроп помойте и обсушите.
Prepare the marinade. Pass the garlic through a press. Mix sour cream with salt, pepper, garlic and chicken seasoning in a bowl. Leave it to sit for 10 minutes.
Приготовьте маринад. Чеснок пропустите через пресс. Смешайте в миске сметану с солью, перцем, чесноком и приправой для курицы. Оставьте на 10 минут настояться.
Marinate the chicken. Add the marinade to the chicken wings and mix thoroughly. Leave to marinate for 8 hours in the refrigerator.
Замаринуйте курицу. Добавьте маринад к куриным крылышкам, тщательно перемешайте. Оставьте мариноваться на 8 часов в холодильнике.
Bake the chicken. Preheat the oven to 180 degrees and prepare a baking dish. Grease a baking dish with vegetable oil and place the wings on it. Bake in an oven preheated to 180 degrees for 40 minutes.
Запеките курицу. Разогрейте духовку до 180 градусов и подготовьте форму для запекания. Смажьте форму для запекания растительным маслом, выложите на нее крылышки. Запекайте в разогретой до 180 градусов духовке в течение 40 минут.
Finely chop the dill. Serve the baked chicken sprinkled with fresh dill.
Укроп мелко покрошите. Подавайте запеченную курицу, посыпав ее свежим укропом.