Prepare the ingredients for the beer marinade. Remove the peel from the garlic. Finely chop or pass through a press. Tip: Dark beer will give the meat a bitter taste.
Подготовьте продукты для маринада из пива. С чеснока снимите шелуху. Мелко порежьте или пропустите через пресс. Совет: Темное пиво придаст мясу горчинку.
Make the marinade. Mix beer with garlic, oregano, paprika, mustard and bay leaf.
Сделайте маринад. Смешайте пиво с чесноком, орегано, паприкой, горчицей и лавровым листом.
Marinate the chicken. Combine the meat with the beer marinade. Cover the container with cling film. Refrigerate for at least 3 hours.
Замаринуйте курицу. Соедините мясо с маринадом из пива. Закройте емкость пищевой пленкой. Уберите в холод минимум на 3 часа.
Chicken marinated with beer can be baked in the oven, over a fire, on the grill, or simply fried.
Курицу под маринадом из пива можно запечь в духовке, на костре, на гриле или просто пожарить.