Prepare ingredients for marinade for chicken legs. Peel the garlic and pass through a press. Remove the skins from the onion and cut into half rings. Tip: The hottest mustard is Chinese. To prepare it, all parts of the plant are used - leaves, stems, roots.
Подготовьте продукты для маринада для куриных окорочков. Чеснок почистите, пропустите через пресс. С лука снимите шелуху, нарежьте полукольцами. Совет: Самая острая горчица — китайская. Для ее приготовления используются все части растения — листья, стебли, корни.
Make the marinade. Combine mayonnaise, mustard, adjika, garlic. Stir.
Сделайте маринад. Соедините майонез, горчицу, аджику, чеснок. Перемешайте.
Marinate the legs. Place the chicken in a deep bowl and pour in the marinade. Add onion rings, salt, pepper, lemon juice, spices. Stir. Lightly mash the onion with your hands to release the juice. Leave for 30 minutes. You can marinate for up to 7-8 hours.
Замаринуйте окорочка. Сложите курицу в глубокую посуду, залейте маринадом. Добавьте кольца лука, соль, перец, лимонный сок, специи. Перемешайте. Слегка промните лук руками, чтобы вытек сок. Оставьте на 30 минут. Можно мариновать до 7-8 часов.
The legs marinated according to this recipe can be baked in the oven, on the grill or fried in a frying pan.
Замаринованные по этому рецепту окорочка можно запекать в духовке, на мангале или жарить на сковороде.