Prepare ingredients for marinating turkey. Cut the fillet into medium pieces. Squeeze the juice out of the lemon. Tip: The following spices are suitable for cooking poultry: red, black, white pepper, ginger, turmeric, paprika, mustard seeds, garlic, bay leaf and other herbs.
Подготовьте продукты для маринования индейки. Филе нарежьте на средние куски. Выжмите из лимона сок. Совет: Для приготовления птицы подходят следующие специи: перец красный, черный, белый, имбирь, куркума, паприка, семена горчицы, чеснок, лавровый лист и другая зелень.
Mix the marinade. Combine spices, salt, oil and lemon juice. Stir.
Смешайте маринад. Соедините специи, соль, масло и лимонный сок. Перемешайте.
Marinate the fillet. Place the meat pieces in a bowl and pour in the marinade so that the slices float in the mixture. Leave for 15 minutes.
Замаринуйте филе. Сложите мясные кусочки в миску и залейте маринадом так, чтобы ломтики плавали в этой смеси. Оставьте на 15 минут.
The marinated turkey can be baked in the oven or fried in a frying pan.
Индейку под маринадом можно запечь в духовке или пожарить на сковороде.