Prepare the ingredients for cooking pink salmon in the marinade. Cut the fish into fillets. Prepare the lemon zest and finely chop the dill. Tip: You can use tweezers to quickly remove fish bones.
Подготовьте продукты для приготовления горбуши в маринаде. Рыбу разделайте на филе. Приготовьте цедру лимона, укроп мелко порубите. Совет: Для быстрого извлечения рыбных костей можно использовать пинцет.
Marinate the pink salmon. Mix lemon zest with dill. Rub the fillet with sugar, then salt. Roll the pieces in the lemon-dill mixture. Sprinkle with cognac.
Замаринуйте горбушу. Смешайте цедру лимона с укропом. Филе натрите сахаром, затем солью. Обваляйте кусочки в лимонно-укропной смеси. Сбрызните коньяком.
Finish marinating the fish. Place the fillet in a container and cover with cling film. Make a small hole in the film with a knife so that the fish can “breathe”. Refrigerate pink salmon for 7-8 hours.
Завершите маринование рыбы. Переложите филе в емкость, закройте пищевой пленкой. В пленке проделайте ножом маленькое отверстие, чтобы рыба могла "дышать". Уберите горбушу в холод на 7-8 часов.
Pickled pink salmon can be baked or fried with potatoes and vegetables.
Замаринованную горбушу можно запечь или пожарить с картофелем и овощами.