Prepare the ingredients for the beef liver marinade. Wash the liver, remove the films from the offal. Cut into medium cubes. Peel the garlic. Tip: To make it easier to remove the film from the liver, scald it with boiling water before cutting.
Подготовьте продукты для маринада для говяжьей печени. Печень помойте, удалите у субпродукта пленки. Нарежьте средними брусочками. Чеснок почистите. Совет: Чтобы было легче снять с печени пленку, ошпарьте ее перед разделкой кипятком.
Make the marinade. Mix egg, sugar, soda. Pepper and salt. Add the pressed garlic. Whisk a little.
Сделайте маринад. Смешайте яйцо, сахар, соду. Поперчите, посолите. Добавьте пропущенный через пресс чеснок. Немного взбейте.
Marinate the offal. Mix the liver with the marinade. Leave for 15-20 minutes.
Замаринуйте субпродукт. Смешайте печень с маринадом. Оставьте на 15-20 минут.
Prepare the liver in the marinade. Fry the liver in a frying pan over medium heat for 10 minutes, remembering to stir.
Приготовьте печень в маринаде. Обжарьте печень на сковороде на среднем огне 10 минут, не забывая помешивать.
Before serving, sprinkle the pickled liver with dill.
Перед подачей посыпьте замаринованную печень зеленью укропа.