Measure out the required amount of products and place them conveniently on your work table. Wash the mango and dry on paper towels. Remove the stem, seeds and membrane from the chile. Fry the tofu to serve. Prepare the blender.
Отмерьте необходимое количество продуктов, удобно расположите их на рабочем столе. Манго вымойте, обсушите на бумажных полотенцах. У чили удалите плодоножку, семена и мембрану. Пожарьте тофу для подачи. Приготовьте блендер.
Grind the mango. Peel the mango, remove the pit, and cut into pieces of any size. Then place in a blender bowl and puree.
Измельчите манго. С манго срежьте кожуру, извлеките косточку, нарежьте кусочками произвольного размера. Затем сложите в чашу блендера и измельчите в пюре.
Prepare the spicy base. Finely chop the lime and chili zest, add water, and boil for 5 minutes. Then let it brew for a quarter of an hour and strain through a sieve.
Приготовьте острую основу. Цедру лайма и чили мелко нарежьте, залейте водой, кипятите в течение 5 минут. Затем дайте настояться в течение четверти часа и процедите через сито.
Combine ingredients and complete cooking. Pour lime-pepper water, lemon juice into the mango puree, add 2-3 pieces of boiled chili pepper. Beat again with a blender and leave for 1 hour.
Соедините компоненты и завершите приготовление. В манговое пюре влейте лаймово-перцовую воду, сок лимона, положите 2-3 кусочка проваренного перца чили. Еще раз взбейте блендером и оставьте на 1 час.
Transfer the spicy mango sauce into a small bowl and serve with fried tofu.
Острый соус из манго переложите в небольшую розетку, подайте с жареным тофу.