Wash the mango fruits, peel them and remove the seeds. Pre-cool cow's milk and coconut milk. Prepare a blender and serving glasses. To serve, wash the mint and remove the thick stem. Tip: To peel a mango, cut it lengthwise, following the grooves at the tail, and trim off the flesh on both sides of the bone. Cut the mango halves into cubes, not reaching the skin. Turn out the skins and separate the pulp cubes.
Плоды манго вымойте, очистите от кожицы и удалите косточку. Коровье и кокосовое молоко предварительно охладите. Приготовьте блендер и стаканы для подачи. Мяту для подачи помойте и удалите толстый стебель. Совет: чтобы очистить манго, разрежьте его вдоль, ориентируясь на бороздки у хвостика, и обрежьте мякоть с обеих сторон от кости. Половинки манго разрежьте на кубики, не доходя до шкурки. Выверните шкурки и отделите кубики мякоти.
Prepare the mango. Cut the mango pulp into small pieces, place in a blender bowl and blend until creamy puree.
Подготовьте манго. Мякоть манго нарежьте маленькими кусочками, выложите в чашу блендера и взбейте до кремообразного пюре.
Add milk. Add coconut milk, regular cow's milk and condensed milk to the mango puree. Beat everything until smooth, about 1-2 minutes.
Добавьте молоко. В пюре из манго добавьте кокосовое молоко, обычное коровье молоко и сгущенку. Взбейте все до однородности примерно 1-2 минуты.
Before serving, add ice to a blender with a shaker and blend again. Pour the mango shake into tall glasses and garnish with mint leaves.
Перед подачей добавьте в блендер с шейком лед и снова взбейте. Разлейте манговый шейк по высоким стаканам и украсьте листиками мяты.