Remove the butter from the refrigerator in advance and cut into small cubes. Prepare a heating dish, a blender, cling film, a deep mixing bowl and a mixer.
Достаньте масло из холодильника заранее, нарежьте небольшими кубиками. Приготовьте посуду для нагревания, блендер, пищевую пленку, глубокую емкость для взбивания и миксер.
Mix butter with milk. Pour the milk into a saucepan and heat it over medium heat, without bringing it to a boil. Drop the butter cubes into the milk one at a time and stir until they are completely melted. Without allowing it to boil, remove the milk and butter from the heat, cool slightly and blend with a blender for 2-3 minutes. Cover the pan with cling film so it comes into contact with the milk and refrigerate for 6-8 hours.
Смешайте масло с молоком. Налейте молоко в кастрюлю и нагрейте его на среднем огне, не доводя до кипения. По одному опускайте в молоко кубики масла и размешивайте, чтобы они полностью растопились. Не допуская кипения, снимите молоко с маслом с огня, слегка остудите и перебейте блендером в течение 2-3 минут. Закройте кастрюлю пищевой пленкой, чтобы она соприкасалась с молоком, и поставьте в холодильник на 6-8 часов.
Prepare homemade cream. Take the milk and butter out of the refrigerator, pour it into a convenient container and start whisking with a mixer on the slowest setting. As the cream begins to thicken, gradually increase the speed, but do not go to maximum. The finished whipped cream should hold its peaks and not fall off as you move.
Приготовьте домашние сливки. Достаньте молоко с маслом из холодильника, перелейте его в удобную емкость и начните взбивать миксером на самом медленном режиме. По мере того, как сливки начнут густеть, постепенно увеличивайте скорость, но не доводите до максимальной. Готовые взбитые сливки должны удерживаться на пиках и не опадать при движении.
Top Belgian waffles with homemade cream and drizzle with caramel syrup.
Покройте домашними сливками бельгийские вафли и полейте их карамельным сиропом.