Chill the cream in the refrigerator for 2-3 hours. Sift the powdered sugar or beat it with a blender so that there are no lumps. Prepare a mixing bowl and mixer. Sort and remove the stems from the blueberries to serve.
Охладите сливки в холодильнике в течение 2-3 часов. Просейте сахарную пудру или перебейте ее блендером, чтобы не было комков. Приготовьте миску для взбивания и миксер. Переберите и отделите от веточек чернику для подачи.
Start whipping the cream. Pour the cream into a mixing bowl and start beating with a mixer on low speed. Gradually increase the speed and watch how the cream thickens.
Начните взбивать сливки. Перелейте сливки в миску для взбивания и начните взбивать миксером на малой скорости. Постепенно увеличивайте скорость и следите за тем, как густеют сливки.
Add powdered sugar. As soon as the cream begins to thicken, gradually, while continuing to whip, add powdered sugar. Whip until the cream thickens to a creamy consistency and stops falling off the mixer attachment. Immediately after preparing, keep the whipped cream in the refrigerator for 1-2 hours.
Добавьте сахарную пудру. Как только сливки начнут густеть, постепенно, продолжая взбивать, всыпьте к ним сахарную пудру. Взбивайте, пока сливки не загустеют до консистенции крема и не перестанут спадать с насадки для миксера. Сразу после приготовления подержите взбитые сливки в холодильнике 1-2 часа.
Blend the cooled milk and ice cream in a bowl with a blender until smooth, then add fresh blueberries and blend everything again. Pour the milkshake into a thick glass and top with whipped cream.
Смешайте блендером в чаше охлажденное молоко и мороженое до однородности, затем добавьте свежую чернику и еще раз все перемешайте. Перелейте молочный коктейль в бокал с толстыми стенками и полейте взбитыми сливками.