Wash the vegetables. Peel fresh and pickled cucumbers. Rinse the parsley and dill thoroughly under running water. Prepare the required amount of sour cream and mayonnaise.
Вымойте овощи. Очистите от кожуры свежие и маринованные огурцы. Тщательно промойте петрушку и укроп под проточной водой. Приготовьте нужное количество сметаны и майонеза.
Grind the ingredients. Grate the cucumbers on a coarse grater. Squeeze the grated vegetables and pour the juice into a separate container. Use the resulting liquid to adjust the thickness of the sauce. Pass the garlic through a press. Finely chop the parsley and dill.
Измельчите ингредиенты. Натерите на крупной терке огурцы. Отожмите натертые овощи, сок перелейте в отдельную емкость. Получившуюся жидкость используйте для регулирования густоты соуса. Пропустите через пресс чеснок. Мелко нарежьте петрушку и укроп.
Combine all products. Place cucumbers, herbs and garlic in one container. Add mayonnaise and sour cream. Add some salt. Mix everything. If you need a thinner sauce, add a little cucumber juice to the mixture. Stir again and let the sauce sit for 10 minutes.
Соедините все продукты. Положите огурцы, зелень и чеснок в одну емкость. Добавьте майонез и сметану. Посолите. Все перемешайте. Если нужен более жидкий по консистенции соус, добавьте в массу немного сока от огурцов. Еще раз перемешайте и дайте соусу настояться 10 минут.
Transfer the finished sauce into a gravy boat and serve with the beef steak.
Переложите готовый соус в соусницу и подайте к стейку из говядины.