Measure out the required amount of food. Peel the onion and chop finely. Prepare cabbage rolls in advance for serving.
Отмерьте необходимое количество продуктов. Репчатый лук почистите, мелко нарежьте. Заранее приготовьте голубцы для подачи.
Make the base for the sauce. In a preheated dry frying pan, fry the flour for 1-2 minutes until lightly creamy. Pour 200 ml from the broth, dilute the fried flour in it. Stir thoroughly until the mixture is homogeneous.
Сделайте основу для соуса. На разогретой сухой сковороде 1-2 минуты обжарьте муку до легкого кремового оттенка. От бульона отлейте 200 мл, разведите в нем обжаренную муку. Тщательно размешайте, чтобы масса получилась однородной.
Prepare the onions. Heat oil in a frying pan, add chopped onion, add tomato paste. Fry, stirring, 3-5 minutes until soft.
Приготовьте лук. На сковороде разогрейте масло, выложите измельченный лук, добавьте томатную пасту. Обжаривайте, помешивая, 3-5 минут до мягкости.
Cook the sauce. Place the onion and tomato paste into the broth, pour in the broth with flour, stir, put on low heat and cook for 30-40 minutes. The sauce should reduce by about half.
Сварите соус. В бульон выложите лук с томатной пастой, влейте бульон с мукой, перемешайте, поставьте на медленный огонь и варите в течение 30-40 минут. Соус должен увариться приблизительно вдвое.
Finish preparing the sauce. Mix sugar and water, pour into a small container, place over medium heat and cook until caramel color. A few minutes before the sauce is ready, add burnt sugar, stir, and add salt. At the end of cooking, rub the sauce through a sieve.
Завершите приготовление соуса. Сахар с водой смешайте, налейте в небольшую емкость, поставьте на средний огонь и варите до карамельного цвета. За несколько минут до готовности соуса введите жженый сахар, перемешайте, посолите. По окончании готовки соус протрите через сито.
Serve red meat sauce as an accompaniment to fresh cabbage rolls.
Красный мясной соус подайте в качестве дополнения к голубцам из свежей капусты.