Measure out the required amount of products and place them conveniently on your work table. Peel the onions and garlic. Wash the greens and dry on paper towels.
Отмерьте необходимое количество продуктов, удобно расположите их на рабочем столе. Лук и чеснок очистите от шелухи. Зелень вымойте, обсушите на бумажных полотенцах.
Grind the food. Finely chop the onions and garlic cloves. Finely chop the cilantro and parsley.
Измельчите продукты. Репчатый лук и чесночные зубчики нарежьте мелко. Кинзу и петрушку мелко порубите.
Combine products. Place chopped vegetables and herbs in a deep bowl, add tomato paste, season with spices. Mix well, then pour in tomato juice portionwise and mix again.
Соедините продукты. В глубокую миску выложите измельченные овощи и зелень, добавьте томатную пасту, приправьте специями. Хорошо перемешайте, затем порционно влейте томатный сок и еще раз перемешайте.
Caucasian sauce goes well with meat dishes, for example, shish kebab.
Кавказский соус отлично гармонирует с блюдами из мяса, например, с шашлыком.