Measure out the required amount of products and place them conveniently on your work table. Wash the chili pepper, remove the seeds and internal membranes, and chop finely. Peel the garlic and pass through a press. Prepare a mortar and blender. Advice. It is recommended to wear gloves when working with chili peppers. When finished, rinse your hands thoroughly with water.
Отмерьте необходимое количество продуктов, удобно расположите их на рабочем столе. Перец чили вымойте, удалите семена и внутренние перегородки, нарежьте мелко. Чеснок очистите, пропустите через пресс. Приготовьте ступку и блендер. Совет. Работать с перцем чили рекомендуется в перчатках. По окончании работы руки тщательно промойте водой.
Prepare a spice mixture. Heat a dry frying pan. Place cloves, star anise, fennel, Sichuan pepper, and cinnamon on it. Fry over low heat for 1 minute. Then grind the spices in a mortar.
Приготовьте смесь из специй. Разогрейте сухую сковороду. Выложите на нее гвоздику, бадьян, фенхель, сычуаньский перец, корицу. Обжарьте на небольшом огне в течение 1 минуты. Затем измельчите специи в ступке.
Prepare the sauce. Place red beans, chili, garlic, spice powder into a blender bowl, pour in soy sauce, sesame oil, vinegar and honey, 1-2 tbsp. liquid from a can of canned beans. Beat until smooth.
Приготовьте соус. В чашу блендера положите красную фасоль, чили, чеснок, порошок из специй, влейте соевый соус, кунжутное масло, уксус и мед, 1-2 ст.л. жидкости из баночки с консервированной фасолью. Взбейте до однородной массы.
Use the famous Hoisin sauce as a marinade or serve as an accompaniment to meat dishes.
Знаменитый соус «Хойсин» используйте в качестве маринада или подавайте как дополнение к блюдам из мяса.