Prepare ingredients for Greek Tzatziki sauce. Wash the cucumbers and cut into cubes. Peel the garlic. Chop dill, parsley and mint.
Подготовьте продукты для греческого соуса «Дзадзики». Огурцы помойте, нарежьте кубиками. Почистите чеснок. Укроп, петрушку и мяту измельчите.
Prepare the cucumbers. Sprinkle the vegetables with salt and leave for 10 minutes. Then drain off the excess water.
Подготовьте огурцы. Овощи посыпьте солью, оставьте на 10 минут. Затем лишнюю воду слейте.
Start preparing the sauce. Place yogurt, sour cream in a bowl, add lemon juice and oil. Squeeze the garlic into this mixture through a press. Salt and add sugar. Add pepper. Mix until smooth.
Займитесь приготовлением соуса. В миску выложите йогурт, сметану, влейте лимонный сок и масло. В эту смесь выдавите через пресс чеснок. Посолите, добавьте сахар. Всыпьте перец. Смешайте до однородности.
Finish cooking. Combine cucumbers, dill, parsley, sauce and mint. Stir.
Завершите приготовление. Соедините огурцы, укроп, петрушку, соус и мяту. Перемешайте.
Serve Greek Tzatziki sauce with meat, fish dishes, and vegetables.
Подавайте греческий соус «Дзадзики» с мясными, рыбными блюдами, а также к овощам.