Prepare ingredients for mustard sauce for herring. Peel the onion and cut into rings. Cut the herring into medium pieces.
Подготовьте продукты для горчичного соуса для селедки. Лук почистите, нарежьте кольцами. Селедку разделайте на средние кусочки.
Make the sauce. Combine sugar, mustard, vinegar in a deep bowl. Stir. Pour in vegetable oil, stir again. Let stand for 15 minutes.
Сделайте соус. Соедините в глубокой миске сахар, горчицу, уксус. Перемешайте. Влейте растительное масло, снова перемешайте. Дайте постоять 15 минут.
Marinate the herring. Mix onion, herring and mustard sauce. Refrigerate for 3-4 hours.
Замаринуйте селедку. Смешайте лук, селедку и горчичный соус. Уберите в холод на 3-4 часа.
Place the herring and onions marinated in mustard sauce on slices of bread and serve.
Выложите замаринованную в горчичном соусе селедку с луком на ломтики хлеба и подайте к столу.