Measure out the required amount of products and place them conveniently on your work table. Boil spaghetti in advance to serve.
Отмерьте необходимое количество продуктов, удобно расположите их на рабочем столе. Заранее отварите спагетти для подачи.
Make the sauce base. Take a small saucepan, put butter in it and melt. Add flour, mix well and fry for about 2-3 minutes until lightly caramelized. Then pour in the milk in portions, pouring it along the side of the pan. To prevent the sauce from burning, stir it constantly.
Сделайте основу соуса. Возьмите небольшую кастрюльку, положите в нее сливочное масло и растопите. Добавьте муку, хорошо перемешайте и обжарьте приблизительно 2-3 минуты до легкого карамельного оттенка. Затем порционно вливайте молоко, наливая его по стенке кастрюли. Чтобы соус не подгорал, постоянно его перемешивайте.
Bring the sauce to readiness. Boil the sauce to the desired consistency. Then add salt, ground black pepper, nutmeg, Italian herbs. Stir and turn off the stove.
Доведите соус до готовности. Уваривайте соус до нужной консистенции. Затем добавьте соль, черный молотый перец, мускатный орех, итальянские травы. Перемешайте и выключите плиту.
Combine the finished white sauce with the spaghetti, stir and serve.
Готовый белый соус соедините со спагетти, перемешайте и подайте к столу.