Measure out the required amount of products and place them conveniently on your work table. Wash the greens for serving, dry on paper towels, and chop.
Отмерьте необходимое количество продуктов, удобно расположите их на рабочем столе. Зелень для подачи вымойте, обсушите на бумажных полотенцах, измельчите.
Prepare the creamy base. Melt the butter, then add the flour portionwise, remembering to stir constantly. Fry for approximately 3-4 minutes until nicely browned.
Приготовьте сливочную базу. Сливочное масло растопите, затем порционно введите муку, не забывая постоянно помешивать. Обжарьте приблизительно 3-4 минуты до образования приятного коричневатого оттенка.
Bring the sauce to readiness. Gradually add milk, stirring the sauce all the time. Cook for about 2 minutes until the sauce reaches the desired thickness. Turn off the heat, add salt, ground black pepper, and nutmeg. Mix well and taste. Add more spices if necessary.
Доведите соус до готовности. Постепенно введите молоко, все время помешивая соус. Готовьте около 2 минут до достижения необходимой густоты соуса. Выключите огонь, добавьте соль, черный молотый перец, мускатный орех. Хорошо перемешайте, попробуйте на вкус. При необходимости добавьте еще специй.
Before serving, add some chopped herbs to the white lasagna sauce.
Перед подачей добавьте в белый соус для лазаньи немного измельченной зелени.