Wash and peel the banana. Peel and rinse the onions. Prepare a frying pan, blender and gravy boat.
Банан помойте и почистите. Репчатый лук почистите и ополосните. Подготовьте сковороду для обжарки, блендер и соусницу.
Do the frying. Finely chop the onion and fry in hot vegetable oil for 5 minutes.
Сделайте обжарку. Репчатый лук мелко покрошите, обжарьте на разогретом растительном масле в течение 5 минут.
Prepare the sauce. Coarsely chop the banana. Place the banana, ginger, turmeric, pepper mixture and nutmeg in a blender bowl. Add lemon juice, soy sauce and fried onions. Blend the ingredients for the sauce with a blender for 2 minutes.
Приготовьте соус. Банан крупно порежьте. Положите в чашу блендера банан, имбирь, куркуму, смесь перцев и мускатный орех. Добавьте лимонный сок, соевый соус и жареный лук. Перебейте продукты для соуса блендером в течение 2 минут.
Serve banana sauce over kebabs.
Подавайте банановый соус к шашлыку.