Measure out the required amount of food. Remove the milk from the refrigerator in advance; it should be at room temperature. Rinse raisins and dried apricots under running water and place in hot water for 5 minutes. Then drain the liquid and finely chop the dried apricots.
Отмерьте необходимое количество продуктов. Заранее достаньте молоко из холодильника, оно должно быть комнатной температуры. Изюм и курагу промойте под проточной водой, на 5 минут положите в горячую воду. Затем жидкость слейте, курагу мелко нарежьте.
Brew the porridge. Pour milk into a saucepan, put it on the fire, and let it boil. Add oatmeal, sugar and salt, stir.
Заварите кашу. В кастрюлю налейте молоко, поставьте на огонь, дайте закипеть. Всыпьте овсяные хлопья, сахар и соль, перемешайте.
Cook oatmeal. Add raisins and dried apricots to the oatmeal. Reduce heat to medium. Cook, stirring, for 20-30 minutes. Add butter 3-5 minutes before the end of cooking. After cooking, leave the porridge covered for 10 minutes.
Сварите овсянку. Всыпьте в овсянку изюм и курагу. Убавьте мощность огня до умеренного. Варите, помешивая, в течение 20-30 минут. За 3-5 минут до окончания варки положите сливочное масло. После окончания приготовления оставьте кашу под крышкой на 10 минут.
Place the porridge in a deep plate and pour liquid honey on top.
Выложите кашу в глубокую тарелку, сверху полейте жидким медом.