Before preparing the soup, rinse the beef well, pat dry and cut into small pieces. Rinse vegetables with cold water. Peel the potatoes and carrots, and peel the onions and garlic. Remove the seeds and stem from the pepper. Wash and finely chop the green onions. Prepare four roasting pans. Boil 800 ml of water in a kettle.
Перед приготовлением супа хорошо промойте говядину, обсушите и разрежьте на небольшие кусочки. Овощи ополосните холодной водой. Картошку и морковь очистите от кожуры, а лук и чеснок — от шелухи. У перца удалите семена и плодоножку. Помойте и мелко нарежьте зеленый лук. Подготовьте четыре горшочка для запекания. Вскипятите в чайнике 800 мл воды.
Prepare the vegetables. Grate the carrots on a coarse grater. Cut the onion into small cubes. Cut the peeled potatoes into large slices and the sweet pepper into cubes. Pass the garlic through a press to make a paste.
Подготовьте овощи. Морковь натрите на крупной терке. Репчатый лук нарежьте мелкими кубиками. Очищенный картофель порежьте крупными ломтиками, а сладкий перец — кубиками. Чеснок пропустите через пресс, чтобы получилась кашица.
Assemble the dish. Place pieces of beef tenderloin in clean pots, add salt and pepper to taste. Next, distribute the chopped vegetables - they can be added in layers or together, as a mixture. Top with a little garlic, one bay leaf and a few allspice peas. Fill the pots with boiling water, stepping back 2-3 cm from the edge, cover with lids and place them in the oven. Cook for 2 hours at 150 degrees.
Соберите блюдо. В чистые горшочки выложите кусочки говяжьей вырезки, посолите и поперчите по вкусу. Далее распределите нарезанные овощи — их можно добавлять слоями или вместе, смесью. Сверху положите немного чеснока, по одному лавровому листу и несколько горошин душистого перца. Залейте горшочки кипятком, отступив от края 2-3 см, накройте крышками и поставьте их в духовку. Готовьте 2 часа при температуре 150 градусов.
Serve the dish hot without removing from the pots. If desired, you can sprinkle the finished stew soup with chopped green onions.
Подавайте блюдо горячим, не доставая из горшочков. По желанию можно посыпать готовый суп-рагу нарезанным зеленым луком.