Wash all vegetables. Peel the onions and garlic, peel the potatoes. Cut the potatoes and zucchini into large cubes, finely chop the onion and garlic. Preheat the oven to 180 degrees.
Помойте все овощи. Лук и чеснок очистите от шелухи, картофель от кожуры. Картофель и кабачки порежьте на крупные кубики, лук и чеснок мелко порубите. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Fry the vegetables. Pour olive oil into a saucepan. Once hot enough, add the chopped vegetables (onion, garlic, zucchini and potatoes) and fry over medium heat for 5-7 minutes, stirring.
Обжарьте овощи. В сотейник налейте оливковое масло. После того, как оно достаточно нагреется, добавьте нарезанные овощи (лук, чеснок, кабачки и картофель) и обжарьте на среднем огне 5-7 минут, помешивая.
Make some soup. Pour water into the vegetables, bring to a boil, then reduce heat and simmer for about 15 minutes until the potatoes are tender, adding salt and pepper to taste. Remove from heat.
Сварите суп. К овощам влейте воду, доведите до кипения, затем уменьшите огонь и варите около 15 минут до готовности картофеля, посолив и поперчив по вкусу. Снимите с огня.
Make cream soup. Pour the cream into the pan and stir. Grind the contents using a blender to a smooth liquid puree.
Сделайте крем-суп. В кастрюлю влейте сливки, перемешайте. Измельчите содержимое с помощью блендера до однородного жидкого пюре.
Prepare croutons for serving. Cut the bread into small squares, place on a baking sheet and dry in the oven for 5-7 minutes at 180 degrees.
Приготовьте сухарики для подачи. Хлеб нарежьте на небольшие квадратики, выложите на противень и засушите в духовке 5-7 минут при 180 градусах.
The finished soup can be served either hot or cold. Before serving, decorate the zucchini cream soup with prepared croutons.
Готовый суп можно подавать как горячим, так и холодным. Перед подачей украсьте кабачковый крем-суп готовыми сухариками.