Wash the vegetables. Peel the onions, peel the carrots and potatoes. Rinse the chicken fillet in cool water. Finely chop the onion and grate the carrots on a coarse grater. Cut potatoes and chicken into small cubes. Place all the products conveniently on the table.
Помойте овощи. Лук очистите от шелухи, морковь и картофель от кожуры. Куриное филе ополосните в прохладной воде. Мелко порубите лук, морковь натрите на крупной терке. Картофель и куриное мясо нарежьте небольшими кубиками. Разложите все продукты удобно на столе.
Fry the ingredients. Heat vegetable oil in a saucepan, add onions and carrots. Fry for about 4-5 minutes, stirring occasionally. Add chicken fillet and fry until meat turns white over moderate heat. Then add the potatoes and fry for a couple more minutes.
Обжарьте ингредиенты. В сотейнике разогрейте растительное масло, выложите лук и морковь. Обжарьте примерно 4-5 минут, периодически помешивая. Добавьте куриное филе и обжаривайте, пока мясо не побелеет, на умеренном огне. Затем добавьте картофель и обжарьте еще пару минут.
Boil the ingredients. Fill the contents of the saucepan with water and cook covered for 15-20 minutes over medium heat. Add vermicelli, salt and pepper to taste and cook for another 5 minutes. At the end of cooking, pour in the cream, stir and bring the soup to a boil. Remove from heat.
Отварите ингредиенты. Залейте содержимое сотейника водой и варите под крышкой 15-20 минут на среднем огне. Добавьте вермишель, посолите и поперчите по вкусу и варите еще 5 минут. В конце приготовления влейте сливки, перемешайте и доведите суп до кипения. Снимите с огня.
Before serving, finely chop the fresh dill. The soup can be served in deep clay cups, sprinkled with dill on top.
Перед подачей мелко нарежьте свежий укроп. Суп можно подать в глубоких глиняных чашках, посыпав сверху укропом.