Wash the vegetables. Peel the onions, peel the carrots and potatoes. Cut the potatoes into cubes, carrots into half rings, finely chop the onion. Lay out all the ingredients on the table.
Помойте овощи. Лук очистите от шелухи, морковь и картофель от кожуры. Картофель нарежьте кубиками, морковь полукольцами, лук мелко порубите. Разложите все ингредиенты на столе.
Prepare the roast. Pour vegetable oil into the pan and let it heat well. Place onions and carrots in hot oil and fry for 5 minutes over medium heat.
Приготовьте зажарку. В кастрюлю налейте растительное масло и дайте ему хорошо нагреться. В раскаленное масло выложите лук, морковь и обжарьте 5 минут на среднем огне.
Prepare the soup. Add potatoes to the pan with the onions and carrots and cover with water. Bring the liquid to a boil. Cook for 15-20 minutes until the potatoes are ready. Pour in the cream, add melted cheese and cook for another 5-7 minutes. Stir the soup thoroughly until the cheese is completely dissolved. Salt and pepper to taste. Remove from heat.
Приготовьте суп. В кастрюлю к луку и моркови добавьте картофель и залейте водой. Доведите жидкость до кипения. Варите 15-20 минут до готовности картофеля. Влейте сливки, добавьте плавленый сыр и варите еще 5-7 минут. Тщательно размешайте суп, чтобы сыр полностью растворился. Посолите и поперчите по вкусу. Снимите с огня.
Grind the soup. Place the blender into the saucepan. Grind the soup until smooth and puree-like.
Измельчите суп. Погрузите блендер в кастрюлю. Измельчите суп до однородной пюреобразной массы.
Most often, puree soup is served with croutons, but you can decorate the dish with hard cheese, grated on a coarse grater. To do this, you need to pour the soup into deep cups and pour a small pile of grated cheese on top in the center.
Чаще всего суп-пюре подают с гренками, но можно украсить блюдо твердым сыром, натертым на крупной терке. Для этого нужно разлить суп по глубоким чашкам и насыпать сверху в центр небольшую горку тертого сыра.