Prepare the ingredients for the salmon baguette. Cut the cucumber into small strips. Peel the garlic and chop it. Finely chop the dill and olives. Cut the baguette lengthwise into two halves. Cut the lettuce into wide strips. Cut the salmon fillet into thin slices.
Подготовьте продукты для багета с лососем. Огурец нарежьте мелкой соломкой. Чеснок почистите, измельчите. Укроп и оливки мелко порубите. Багет разрежьте вдоль на две половинки. Лист салата нарежьте на широкие полоски. Нарежьте тонкими пластиками филе лосося.
Make cucumber sauce. Mix cucumber, garlic, dill, chopped olives, sour cream and mayonnaise. Salt and pepper to taste.
Сделайте огуречный соус. Смешайте огурец, чеснок, укроп, измельченные оливки, сметану и майонез. Посолите, поперчите по вкусу.
Prepare your baguette. Toast the bread halves in a frying pan for 3-5 minutes.
Подготовьте багет. Половинки хлеба подсушите на сковороде 3-5 минут.
Make a salmon baguette sandwich. Spread cucumber sauce on both halves of the bread (on the inside) in a 1-2 cm layer. Place salad greens on one of the halves. Place salmon pieces on top. Cover with the other half of the baguette and press lightly with your hand.
Приготовьте бутерброд из багета с лососем. Намажьте на обе половинки хлеба (с внутренней стороны) огуречный соус слоем в 1-2 см. На одну из частей выложите зелень салата. Сверху положите кусочки лосося. Накройте второй половиной багета, слегка прижмите рукой.
Serve the salmon baguette sandwich on crumpled and then flattened parchment paper. It's convenient and very beautiful. Sprinkle the pepper mixture on top of the appetizer.
Подавайте бутерброд из багета с лососем на смятой, а затем расправленной пищевой бумаге. Это удобно и очень красиво. Сверху посыпьте закуску смесью перцев.