Peel the onions, wash and finely chop. Defrost chicken hearts in the refrigerator for 2 hours, rinse well, remove films and blood, cut into 2-4 pieces. Wash and dry the parsley, chop finely.
Репчатый лук очистите от шелухи, помойте и мелко нашинкуйте. Куриные сердечки разморозьте в холодильнике в течение 2 часов, хорошо промойте, очистите от пленок и крови, разрежьте на 2-4 части. Петрушку помойте и обсушите, мелко порубите.
Make a fry. Heat vegetable oil and butter in a frying pan. Fry the onion until golden for 5 minutes.
Сделайте зажарку. Разогрейте на сковороде растительное и сливочное масло. Обжарьте лук до золотистого цвета в течение 5 минут.
Prepare the hearts. Add the hearts to the onions and fry for 5 minutes. Add water, salt, pepper, close the lid, simmer over medium heat for 30 minutes. Mix sour cream with flour, add to the hearts, mix thoroughly, simmer for another 10 minutes.
Приготовьте сердечки. Добавьте к луку сердечки, жарьте в течение 5 минут. Добавьте воду, соль, перец, закройте крышкой, тушите на среднем огне 30 минут. Смешайте сметану с мукой, добавьте к сердечкам, тщательно перемешайте, тушите еще 10 минут.
Prepare a baguette with chicken hearts. Warm the baguette a little in the microwave. Cut the baguette in the middle along almost to the end, open it like a book. Place the heart filling inside the baguette and close.
Приготовьте багет с куриными сердечками. Багет немного подогрейте в микроволновке. Багет надрежьте посередине вдоль почти до конца, раскройте как книжку. Положите внутрь багета начинку из сердечек, закройте.
Serve the baguette with chicken hearts, sprinkled with chopped parsley.
Подавайте багет с куриными сердечками, посыпав его нарубленной петрушкой.