Defrost chicken drumsticks in the refrigerator for 3 hours, rinse well. Peel the onion and cut into thin half rings. Preheat the oven to 180 degrees.
Куриные голени разморозьте в холодильнике в течение 3 часов, хорошо промойте. Репчатый лук почистите и порежьте тонкими полукольцами. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Marinate the chicken. Combine chicken, salt, pepper mixture, dried garlic and onions in a bowl. Leave for 60 minutes.
Замаринуйте курицу. Смешайте в миске курицу, соль, смесь перцев, сушеный чеснок и репчатый лук. Оставьте на 60 минут.
Prepare your baguette. Grease a baking dish with vegetable oil. Cut the baguette into slices 1.5 cm wide. Place the baguette in an even layer in the pan.
Подготовьте багет. Форму для запекания смажьте растительным маслом. Багет порежьте ломтиками шириной 1,5 см. Выложите багет в форму ровным слоем.
Bake the chicken legs. Place chicken legs on bread. Bake them in an oven preheated to 180 degrees for 40 minutes.
Запеките куриные ножки. На хлеб положите куриные ножки. Запекайте их в разогретой до 180 градусов духовке в течение 40 минут.
Serve the baguette with chicken legs, garnished with olives.
Подавайте багет с куриными ножками, украсив порцию оливками.