Remove the veins and membranes from the lamb meat, then cut the pulp and lard into small cubes. Peel the onion and also finely chop. Finely chop the greens. Remove the butter from the refrigerator in advance. Preheat the oven to 200 degrees. Cut the cheese into thin slices.
С мяса баранины удалите жилы и пленки, затем нарежьте мякоть и сало небольшими кубиками. Лук очистите и также мелко нарежьте. Зелень мелко нарежьте. Сливочное масло заранее достаньте из холодильника. Духовку разогрейте до 200 градусов. Сыр нарежьте на тонкие ломтики.
Start preparing the minced meat. In a meat grinder, through a medium or large mesh attachment, grind the ingredients: lamb, lard and onion. Large cells are suitable when you want to get minced meat close to minced meat.
Приступите к приготовлению фарша. В мясорубке через насадку со средними или крупными ячейками прокрутите ингредиенты: баранину, сало и лук. Крупные ячейки подходят в том случае, когда требуется получить фарш, близкий к рубленому мясу.
Fry the minced meat. Pour vegetable oil into a heated frying pan. Add the minced meat and fry until the liquid evaporates. Stirring constantly, cook for 7-15 minutes. Add tomato paste, salt and pepper. Simmer for another 5 minutes on the fire.
Обжарьте фарш. На разогретую сковороду влейте растительное масло. Выложите фарш и обжарьте до испарения жидкости. Постоянно помешивая, готовьте 7-15 минут. Добавьте томатную пасту, посолите и поперчите. Потомите еще минут 5 на огне.
Prepare your baguette. Mix chopped herbs with room temperature butter. Cut the baguette in half, brush with butter and herbs and place in an oven preheated to 200 degrees for 2-5 minutes. The butter should be absorbed into the baguette.
Подготовьте багет. Смешайте рубленую зелень со сливочным маслом комнатной температуры. Багет разрежьте пополам, промажьте маслом с зеленью и отправьте в разогретую до 200 градусов духовку на 2-5 минут. Масло должно впитаться в багет.
Finish cooking. Remove the baguette from the oven, spread the fried minced meat filling onto each half, place the cheese on top and return to the oven. Remove when the cheese is melted and golden brown.
Завершите приготовление. Выньте багет из духовки, распределите по каждой половинке начинку из обжаренного фарша, положите сверху сыр и верните в духовку. Достаньте, когда сыр расплавится и покроется золотистой корочкой.
Serve the baguette with minced lamb hot, garnishing the dish with fresh herbs.
Подавайте багет с фаршем из баранины горячим, украсив блюдо свежей зеленью.