Cut the baguette into two parts. Make a longitudinal cut in each part and remove the crumb. Rinse the chicken thighs and remove excess fat and bones. Cut into cubes across the grain. Grate the cheese on a coarse grater. Rinse the parsley and chop finely. Peel the onions and carrots. Grate the carrots on a coarse grater, finely chop the onion.
Разрежьте багет на две части. Сделайте в каждой части продольный надрез и удалите мякиш. Куриные бедрышки ополосните, удалите лишний жир и косточки. Нарежьте кубиками поперек волокон. Сыр натрите на крупной терке. Петрушку ополосните и мелко порубите. Лук и морковь почистите. Морковь натрите на крупной терке, лук мелко нарежьте.
Cook the meat. Pour oil into the frying pan and heat it. Add chopped onions and carrots, fry for about 2 minutes, then add chicken. Fry for 7-10 minutes.
Приготовьте мясо. В сковороду влейте масло и разогрейте его. Выложите нарезанные лук и морковь, жарьте приблизительно 2 минуты, затем добавьте куриное мясо. Обжаривайте 7-10 минут.
Prepare the filling. Grind the roasted meat for a few seconds in a blender or chop it very finely with a knife. Place in a bowl and add grated cheese. Salt, add pepper and parsley. In a separate bowl, beat the quail egg, add yogurt and mix the ingredients.
Подготовьте начинку. Мясную зажарку измельчите несколько секунд в блендере или очень мелко нарежьте ножом. Сложите в миску и добавьте тертый сыр. Посолите, добавьте перец и петрушку. В отдельной миске взболтайте перепелиное яйцо, добавьте йогурт и смешайте ингредиенты.
Form bread “boats”. Place the filling into the cavities in the baguette. Pour yoghurt mixture over sandwiches. Crack a chicken egg on top of each piece of bread. Sprinkle the eggs with herbs de Provence. Place the baguette on a baking sheet. Place in an oven preheated to 180 degrees. Bake for 15-20 minutes.
Сформируйте хлебные «лодочки». Выложите начинку в углубления в багете. Залейте йогуртовой смесью бутерброды. Сверху на каждый кусок хлеба разбейте куриное яйцо. Посыпьте яйца прованскими травами. Выложите багет на противень. Отправьте в разогретую до 180 градусов духовку. Выпекайте 15-20 минут.
Garnish chicken sandwiches with chopped herbs and serve hot.
Украсьте бутерброды с курицей рубленой зеленью и подавайте к столу горячими.