Remove seeds from chili pepper and finely chop. Cut the baguette into pieces 2-3 cm thick. Rinse the greens, dry and finely chop. Rinse the beans and soak in cold water for 5 hours. Peel the garlic and cut into slices. Finely chop the olives. Preheat the oven to 200 degrees. Peel the onions and carrots. Grate the carrots on a coarse grater, finely chop the onion.
Перец Чили очистите от семян и мелко нашинкуйте. Багет нарежьте на кусочки толщиной 2-3 см. Зелень ополосните, обсушите и мелко порубите. Фасоль промойте и замочите в холодной воде на 5 часов. Чеснок очистите и нарежьте слайсами. Оливки мелко нарежьте. Разогрейте духовку до 200 градусов. Лук и морковь очистите. Морковь натрите на крупной терке, лук мелко нарежьте.
Boil the beans. Place a pan of water on the fire, add salt and boil the water. After soaking, add the beans to boiling water and cook for 90-120 minutes.
Отварите фасоль. Поставьте кастрюлю с водой на огонь, посолите и вскипятите воду. После отмачивания фасоль всыпьте в кипяток и варите 90-120 минут.
Cook beans with vegetables. Pour 2 tbsp into the pan. oil and heat it up. Add chopped onions and carrots. Fry for approximately 5 minutes until golden brown. Then add the boiled beans to the pan.
Приготовьте фасоль с овощами. В сковороду влейте 2 ст.л. масла и разогрейте. Выложите нарезанные лук и морковь. Обжаривайте приблизительно 5 минут до золотистого цвета. После добавьте в сковороду вареную фасоль.
Make the sauce. Pour hot water into a bowl and add tomato paste, stir. Add chopped parsley, pepper, add salt and stir. Pour the sauce over the ingredients in the pan, cover and simmer for 7-10 minutes. In 2-3 minutes, add 5 cloves of chopped garlic, stir and continue to simmer the beans until tender.
Сделайте соус. В миску налейте горячую воду и добавьте томатную пасту, размешайте. Всыпьте измельченную петрушку, поперчите, добавьте соль и перемешайте. Залейте соусом ингредиенты в сковороде, накройте крышкой и тушите 7-10 минут. За 2-3 минуты добавьте 5 зубчиков измельченного чеснока, перемешайте и продолжайте тушить фасоль до готовности.
Prepare your baguette. Dip both sides of baguette slices in olive oil. Season with salt and pepper. Place on a baking sheet and place in the oven until the bread is dry and golden. Then take out the baguette and brush the toast with a clove of garlic. Cool on a wire rack.
Подготовьте багет. Обмакните в оливковое масло ломтики багета с двух сторон. Посолите и поперчите. Положите на противень и отправьте в духовку, чтобы хлеб подсушился и покрылся золотистым цветом. Затем достаньте багет и смажьте тосты долькой чеснока. Остудите на решетке.
Add the filling to the bread. Mix fried vegetables, dill and finely chopped chili peppers in a blender until smooth. Add salt and pepper. Spread mixture onto toasted bread slices and sprinkle with chopped olives.
Добавьте начинку на хлеб. Смешайте в блендере до однородной массы обжаренные овощи, укроп и мелко нарезанный перец чили. Добавьте соль и перец. Выложите полученную смесь на жареные ломтики хлеба и посыпьте порезанными оливками.
Serve red bean sandwiches hot, topped with chopped green onions.
Бутерброды с красной фасолью подавайте горячими, посыпав сверху зеленым рубленным луком.