Cut the Adyghe cheese into cubes. Peel the garlic and pass through a press. Cut the baguette in half and use a long knife to scoop out the crumbs to create long “cups” of the crust. Rinse the bell pepper, remove the seeds and cut into small cubes. Also cut smoked sausage, olives and sun-dried tomatoes into small cubes.
Адыгейский сыр нарежьте кубиками. Чеснок очистите и пропустите через пресс. Багет разрежьте пополам и с помощью длинного ножа извлеките мякиш, чтобы получились длинные "стаканчики" из корочки. Болгарский перец ополосните, освободите от семян и нарежьте мелкими кубиками. Копченую колбасу, маслины и вяленые помидоры также нарежьте на маленькие кубики.
Prepare the filling. Place the cream cheese in a bowl and beat with a mixer at medium speed. Add Adyghe cheese and garlic. Mash the mixture with a fork or mix with a mixer at low speed. Add chopped vegetables and sausage. Salt and pepper to taste.
Приготовьте начинку. В миску выложите творожный сыр и взбейте миксером на средней скорости. Добавьте адыгейский сыр и чеснок. Разомните массу вилкой или перемешайте миксером на низкой скорости. Добавьте нарезанные овощи и колбасу. Посолите и поперчите по вкусу.
Form sandwiches with filling. Stuff the baguette with the prepared filling. Wrap the baguette in cling film. Leave in the refrigerator to soak for 2 hours.
Сформируйте бутерброды с начинкой. Нафаршируйте багет приготовленной начинкой. Заверните багет в пищевую пленку. Оставьте в холодильнике на 2 часа пропитываться.
Cut the filled baguette into portions and serve, garnishing the dish with fresh lettuce leaves.
Багет с начинкой нарежьте на порционные куски и подайте к столу, украсив блюдо листьями свежего салата.