Drain the liquid from the canned beans and place the beans in a colander. Peel and rinse onions and garlic. Soak the cilantro and dill in cold water for 10 minutes and then dry on a paper towel. Cut the olives into rings for decoration. Prepare a blender to grind the filling.
Из консервов с фасолью слейте жидкость, фасоль откиньте на дуршлаг. Репчатый лук и чеснок очистите и сполосните. Кинзу и укроп замочите в холодной воде на 10 минут, а затем обсушите на бумажном полотенце. Маслины для украшения порежьте колечками. Для измельчения начинки подготовьте блендер.
Prepare the ingredients for the snack. Cut the baguette into slices 2-3 cm thick. Pass the garlic through a press. Cut the onions into rings. Heat olive oil in a frying pan and fry the onion until golden brown.
Подготовьте ингредиенты для закуски. Багет нарежьте на ломтики толщиной 2-3 см. Чеснок пропустите через пресс. Репчатый лук нарежьте кольцами. В сковороде разогрейте оливковое масло и обжарьте лук до золотистого цвета.
Prepare an appetizer of baguette and beans. Place beans, fried onions, cilantro and dill into a blender bowl. Grind the ingredients until pureed. Add garlic, salt, pepper and paprika and stir again. Spread the prepared pate on each baguette slice.
Приготовьте закуску из багета и фасоли. В чашу блендера сложите фасоль, обжаренный лук, кинзу и укроп. Измельчите ингредиенты до состояния пюре. Добавьте чеснок, соль, перец и паприку и еще раз перемешайте. Готовым паштетом намажьте каждый ломтик багета.
Garnish the finished appetizer of baguette and red beans with cilantro sprigs and olive rings.
Готовую закуску из багета и красной фасоли украсьте веточками кинзы и колечками маслин.