Cut the baguette in advance into slices 2 cm thick. Finely chop the garlic with a knife, pass through a press or grate on a fine grater. Grate the cheese. Wash the cilantro and separate the leaves from the stem. Wash the cherry tomatoes and cut them in half. Prepare a baking sheet or baking dish.
Заранее нарежьте багет ломтиками толщиной 2 см. Чеснок мелко порубите ножом, пропустите через пресс или натрите на мелкой терке. Сыр натрите на терке. Помойте кинзу и отделите листочки от стебля. Помидоры черри помойте и разрежьте пополам. Подготовьте противень или форму для запекания.
Prepare your baguette. Preheat the oven to 220 degrees. Place the bread slices on a baking sheet, pour olive oil over them and bake until golden brown for about 10 minutes.
Подготовьте багет. Разогрейте духовку до 220 градусов. Ломтики хлеба выложите на противень, полейте их оливковым маслом и поставьте запекаться до румяной корочки около 10 минут.
Prepare the filling. Lightly mash the beans with a fork and place them in a bowl. Add 1 tbsp there. l. olive oil, dried tomatoes, garlic, basil, parsley, lemon juice, Parmesan, salt and pepper to taste. Mix the ingredients thoroughly.
Приготовьте начинку. Фасоль слегка разомните вилкой, переложите ее в миску. Туда же добавьте 1 ст. л. оливкового масла, сушеные помидоры, чеснок, базилик, петрушку, лимонный сок, пармезан, соль и перец по вкусу. Тщательно перемешайте ингредиенты.
Assemble the sandwiches. Distribute the resulting filling over the prepared baguette slices. Garnish the sandwiches with cherry tomato halves and cilantro leaves.
Соберите бутерброды. Полученную начинку распределите по готовым ломтикам багета. Украсьте бутерброды половинками помидоров черри и листочками кинзы.
Place the bean appetizer on a nice plate. Serve it cold with meat, fish, potatoes or rice.
Выложите закуску с фасолью на красивую тарелку. Подавайте ее в холодном виде к мясу, рыбе, картофелю или рису.