Preheat the oven in advance and prepare a plastic bag. Cut the baguette and bacon into slices. Wash the sweet peppers. Rinse the basil and separate the leaves from the stem.
Заранее разогрейте духовку и подготовьте целлофановый пакет. Багет и бекон нарежьте ломтиками. Помойте сладкий перец. Базилик ополосните и отделите листики от стебля.
Prepare your ingredients. Grease the pepper with vegetable oil and bake it in the oven at 200 degrees. Wait until the dark, burnt skin appears, then remove the vegetable. Place the pepper in a bag for 20 minutes, then remove the skin and cut the flesh into small pieces. Place the bacon in a heated frying pan and fry until the fat is completely rendered.
Подготовьте ингредиенты. Перец смажьте растительным маслом и запеките его в духовке при температуре 200 градусов. Дождитесь появления темной горелой кожицы, после чего достаньте овощ. Переложите перец в пакет на 20 минут, затем снимите с него кожицу, а мякоть нарежьте небольшими кусочками. Бекон выложите на разогретую сковороду и жарьте его до полного вытапливания жира.
Assemble the dish. Place the sliced baguette in the pan. Fry it in melted fat on both sides until a crust appears. Spread the fried bread with goat cheese and top with roasted pepper pulp and pieces of bacon.
Соберите блюдо. Нарезанный багет выложите на сковороду. Обжарьте его на растопленном жире с двух сторон до появления корочки. Обжаренный хлеб намажьте козьим сыром, сверху выложите мякоть печеного перца и кусочки бекона.
Serve the goat cheese appetizer along with your main course: meat or fish. To make the sandwiches look more attractive, garnish them with basil leaves.
Подавайте закуску с козьим сыром вместе с основным блюдом: мясом или рыбой. Чтобы бутерброды выглядели привлекательнее, украсьте их листьями базилика.