Cut the baguette in advance into equal pieces 1 cm thick. Rinse the cilantro under cold water, dry with a paper towel, then finely chop with a knife. Wash the chicken eggs.
Багет заранее разрежьте на равные кусочки толщиной 1 см. Кинзу промойте под холодной водой, обсушите бумажным полотенцем, после чего мелко порубите ножом. Помойте куриные яйца.
Make the egg mixture. Break two eggs into a bowl and lightly beat them with a fork until the white and yolk are combined. Add chopped cilantro and salt to taste there, mix well.
Сделайте яичную смесь. В миску разбейте два куриных яйца и слегка взбейте их вилкой, чтобы белок и желток смешались. Туда же засыпьте рубленую кинзу и соль по вкусу, хорошо перемешайте.
Prepare the croutons. Heat a frying pan over low heat. Cut ⅓ of the butter and spread it in the pan. Take one piece of baguette, dip it in the egg mixture on both sides, and then put it out to fry. Fry the baguette for 2 minutes on each side. Grease the pan again, then repeat with the remaining pieces.
Приготовьте гренки. Разогрейте сковороду на небольшом огне. Отрежьте от сливочного масла ⅓ часть, размажьте ее по сковороде. Возьмите один кусочек багета, обмакните его в яичную смесь с двух сторон, после чего выложите жариться. Обжаривайте багет по 2 минуты с каждой стороны. Снова смажьте сковороду маслом, затем повторите действия с оставшимися кусочками.
Serve delicious croutons with cilantro slightly cooled with creamy sauce.
Аппетитные гренки с кинзой подавайте слегка остывшими со сливочным соусом.