Rinse the vegetables under cold water, peel the onions, garlic and carrots, remove the seeds from the pepper, remove the stem from the tomato. Grind the garlic in a press, cut the remaining vegetables into large cubes. Cut the baguette into small slices. Prepare a frying pan, saucepan and sieve.
Овощи промойте под холодной водой, лук, чеснок и морковь очистите от кожуры, из перца удалите семена, у помидора снимите плодоножку. Чеснок измельчите в прессе, остальные овощи нарежьте крупными кубиками. Багет нарежьте небольшими ломтиками. Приготовьте сковороду, кастрюлю и сито.
Make a marinade for vegetables. Pour water into a saucepan, add vinegar, vegetable oil, sugar, salt, bay leaf and peppercorns. Mix well.
Сделайте маринад для овощей. В кастрюлю налейте воду, добавьте в нее уксус, растительное масло, сахар, соль, лавровый лист и перец горошком. Хорошо перемешайте.
Prepare the vegetables. Place pre-chopped vegetables into a saucepan with marinade. Place the pan on the fire and wait for its contents to boil. Then place the vegetables in a sieve to remove excess moisture.
Приготовьте овощи. Нарезанные заранее овощи переложите в кастрюлю с маринадом. Поставьте кастрюлю на огонь и дождитесь, когда ее содержимое закипит. После откиньте овощи на сито, чтобы лишняя влага ушла.
Assemble the dish. Heat a dry frying pan and place the baguette slices on it. Fry until a crust appears. Rub the prepared pieces of bread with garlic and carefully place the vegetable mixture on top.
Соберите блюдо. Разогрейте сухую сковороду, выложите на нее ломтики багета. Обжаривайте до появления корочки. Натрите готовые кусочки хлеба чесноком, сверху аккуратно выложите овощную смесь.
Place the finished appetizer on a large plate in a circle to make it look even more attractive. Serve immediately after cooking.
Готовую закуску выложите на большую тарелку по кругу, чтобы она выглядела еще привлекательнее. Подавайте сразу после приготовления.