If necessary, skin the chicken and remove the meat from the bone. Grate the cheese on a medium grater. Wash the basil and separate it into leaves.
При необходимости снимите с курицы кожу и отделите мясо от кости. Сыр натрите на средней терке. Базилик помойте и разделите на листья.
Make the filling. Finely chop the smoked chicken and place in a separate bowl. Add Korean carrots there. If it seems large, chop it with a knife. Add grated cheese to the ingredients, season the mixture with mayonnaise, then mix thoroughly.
Сделайте начинку. Копченую курицу мелко порежьте и переложите в отдельную миску. Туда же добавьте корейскую морковь. Если она кажется крупной, измельчите ее ножом. Добавьте к ингредиентам тертый сыр, заправьте смесь майонезом, после чего тщательно перемешайте.
Prepare sandwiches. Cut half of the baguette in half lengthwise. Place the prepared filling on the cut. Place the finished sandwiches in the microwave for 1 minute at 850 W.
Приготовьте бутерброды. Половину багета разрежьте вдоль пополам. На разрез выложите приготовленную начинку. Готовые бутерброды поместите в микроволновку на 1 минуту при мощности 850 Вт.
Serve the chicken and Korean carrot sandwiches hot. If desired, garnish the dish with whole basil leaves.
Подавайте бутерброды с курицей и корейской морковью горячими. По желанию украсьте блюдо целыми листьями базилика.