Peel the garlic and chop in a press. Cut the baguette into slices 1 cm thick or slightly more. Wash and dry the parsley, chop finely. Remove the butter from the refrigerator 1 hour before preparing the baguette. Preheat the oven to 180 degrees. Prepare baking foil and a mixer.
Чеснок почистите и измельчите в прессе. Багет нарежьте ломтиками толщиной 1 см или чуть больше. Петрушку помойте и обсушите, мелко покрошите. Сливочное масло достаньте из холодильника за 1 час до приготовления багета. Разогрейте духовку до 180 градусов. Подготовьте фольгу для запекания и миксер.
Prepare the filling. Using a mixer on low speed, mix the butter with garlic and paprika. Spread the filling on all sides of each baguette slice.
Приготовьте начинку. Миксером на малых оборотах смешайте сливочное масло с чесноком и паприкой. Каждый ломтик багета смажьте начинкой со всех сторон.
Bake the baguette in foil. Form the slices into a baguette, pressing them together, and wrap tightly in foil. Bake in an oven preheated to 180 degrees for 20 minutes.
Запеките багет в фольге. Из ломтиков сформируйте багет, прижимая их друг к другу, заверните плотно в фольгу. Запекайте в разогретой до 180 градусов духовке в течение 20 минут.
Serve the baguette with the foil removed and sprinkled with chopped parsley.
Подавайте багет, раскрыв фольгу и посыпав его измельченной петрушкой.